بیمارستان بوستان اهواز
یک شنبه 14 مرداد 1397
کد خبر: 248
تعداد بازدید: 435

توصیه های غذایی در کم خونی فقر آهن

توصیه های غذایی در کم خونی فقر آهن

 

  1. در برنامه های غذایی خود از مواد غ ذایی آهن دار استفاد ه کنید. منابع غنی آهن عبارت اند از: جگر مرغ، جگر گوساله و گوسفند، گوشت قرمز، ماهی، مرغ، تخم مرغ، عدس، لوبیا، پسته، تخمه آفتاب گردان، کره بادام زمینی، خشکبار مانند: برگه زردآلو، خرما، کشمش قرمز و سبزی های برگ سبز مانند: جعفری، شاهی و ...
  2. همراه با غذای گوشتی از مواد غذایی دارای ویتامین ث استفاده کنید. مانند : آب لیمو ترش، نارنج، پرتقال، کیوی، کاهو، کلم، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، سبزی خوردن و ...
  3. چای، قهوه، غلات سبوس دار مانند نان سبوس دار (پوسته گندم دار) و محصولات به دست آمده از سویا مانع جذب آهن می شود و باید کمتر مصرف شود.
  4. از نوشیدن چای 1-2 ساعت قبل و بعد از غذا خودداری کنید.
  5. به جای تنقلات کم ارزش از میوه های خشک استفاده کنید. مانند: برگه زرد آلو، هلو، انجیر، کشمش، خرما و ...
  6. استفاده از غلات وحبوبات جوانه زده باعث افزایش جذب اهن می شود. مانند: جوانه گندم، عدس و ماش جوانه زده ...
  7. از مصرف نوشیدنی های گازدار مانند نوشابه و دوغ گاز دار با غذا پرهیز شود.
  8. مصرف نان های سبوس دار کم شود، اگرچه این نان ها برای کاهش چربی خون وقند خون همچنین برای جلوگیری از یبوست مفید است ولی باعث کم خونی می شود.
  9. بهتر است از نان های اصطلاحا " ور آمده " استفاده کنیم.
  10. برای جلوگیری از بیماری های انگلی که باعث کم خونی می شود، سبزیجات را کاملا شسته و ضدعفونی کنید.

                                      

 



طراحی و پیاده سازی: راد وب
SQL Error
SQL Error